17+ Zelf Sjabloon Maken Word

17+ Zelf Sjabloon Maken Word. Zelfs als je denkt nog nooit een sjabloon in microsoft word gebruikt te hebben, gebruik je er toch steeds weer eentje. Uiteraard kunnen ook allerlei handigheidjes worden toegevoegd, maar daarvoor is meer kennis noodzakelijk van word en word macro's.

Werken Met Microsoft Word Hoofdstuk 11 Gebruik Maken Van Sjablonen
Werken Met Microsoft Word Hoofdstuk 11 Gebruik Maken Van Sjablonen from www.sybesma.org
Zoals console.exe is niet geinstalleerd. Benadruk je sterke punten en presenteer jezelf op een overzichtelijke manier. Uiteraard kunnen ook nog allerlei handigheidjes worden toegevoegd, maar daarvoor is meer kennis noodzakelijk van word en word macro's.

Open een nieuw of bestaand document van het type waarvan u en een sjabloon wilt maken (tekstdocument, werkblad, tekening, presentatie).

Met deze handleiding maak je een word sjabloon met het ontwerp van je gedrukte briefpapier. In dit gedeelte lichten we stap voor stap toe hoe u zelf sjablonen kunt. Uiteraard kunnen ook nog allerlei handigheidjes worden toegevoegd, maar daarvoor is meer kennis noodzakelijk van word en word macro's. Een sjabloon van een document maken:


Reacties

Populaire posts van deze blog

20+ Jane Fonda Now

20+ Kaarten Maken Tekenen

28+ Michael Rapp Chippendales Now